Førende forhandler af vitamintilskuddet Hi Form   Over 20 års erfaring som leverandør   Personlig og kompetent rådgivning

​Produkter

Her på siden får du en oversigt over alle vores produkter.
​Klik på det ønskede produkt for at læse mere.

Produktbestilling

Udfyld formularen herunder. Du får svar indenfor 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

- Sponsorrytter Mai Tofte Olesen

Siden 2018 har Rustique spist Hi Form produkter dagligt. Han får dagligt Proflamaid plus og Breed plus samt Electroplus. En gang pr måned får han en Detox kur. Til konkurrencer har han fået Equigesic plus.Takket være Hi Forms produkter har jeg stadig en glad og frisk hest at ride på. Han elsker at lave alle de svære øvelser, også selvom det nu "kun" er på hjemmebane. Det er desuden trygt og godt at vide, at også hans indre organer er tip top fit, da Hi Forms produkter ikke indeholder nogen former for kemi.
Vi har deltaget i DM, NM, Nations Cup og World Cup. I 2017 var vi med i World Cup finalen i Omaha, USA.

- Sponsorrytter Rikke Mandrup Nielsen

"Vil du også sikre din hests holdbarhed? Proflamid Plus tilfører Hearty vitaminer og mineraler som bidrager til holde hans led optimale, fremme sårheling samt forebygge mod skader. Hearty får Proflamid Plus hver dag for at sikre at han altid er fit for fight. Det er et produkt som jeg bestem ikke ville undvære!"

- Sponsorrytter Mai Tofte Olesen

"Almroths Santiago DV vallak født 2014 og har et kæmpe potentiale.
Santiago spiser dagligt Proflamaid plus og Breed plus samt Electroplus. Til stævner får han Herbanerve som hjælp til at holde styr på de unge nerver. Hver måned får han en Detox kur. Jeg ser frem til mange gode oplevelser med ham både i hverdagen og ude på konkurrencebanerne."